Allmänt

Fel dag

Som vanligt är jag på fel dag, och har fredag redan nu. *avgrundsdjup suck* Visst märks det att jag längtar till min ledighet?

Jag upptäckte ett fel igår. Inför julen har jag gjort långa handelslistor med allt jag ska ha till jul, och har vid senaste handlingen fått med mig det mesta hem. Däremot glömde jag att jag kanske ska äta mat även innan jul, så det blev smörgås till middag igår. Nå, det är inte första gången, och inte sista heller. Det går ingen nöd på mig, jag har ju ett skyddande späcklager att ta energi ifrån. 😆

Dagens lunchplaner är att äta från Grillen. Jag hoppas verkligen den har öppet idag! Den har plötsligt stängt vissa dagar – ibland sitter det en lapp om varför (oftast ”p g a sjukdom”), ibland inte. Problemet för mig under lunchen är att få upp sikten genom bilrutorna, så jag ser var jag kör. Lagom till lunchen har det immat igen alla rutor på insidan, och det tar lååång tid att få ens en liten tittglugg. Därför planerar jag Grillmat till lunch, plus att jag inte har några rester hemma.

Julklapparna är ännu inte inslagna. Igår öppnade jag ett av de beställda paketen, i jakt på en eventuell faktura. Jag beställde klappar från ett ställe, som delade orden på två paket. Det första paketet har jag betalat via Klarna, men det dröjde och dröjde och dröjde innan jag fick fakturan på det andra paketet. Nu har den kommit – till Klarna – och är betald. Nu kan jag slå in julklapparna med frid i sinnet! 🙂