Allmänt, Foto

Rutiner

Sådärja. Då är det måndag igen, så rutinerna kan falla på plats. 😉

Helgen har varit mestadels lat, förutom snöskottandet och besöket hos farbror K. Tänka sig; jag har haft hela helgen på mig, men först i morse – innan jobbet – har jag bytt soppåsar (i fyra behållare) och tömt/ fyllt/ slagit igång diskmasken… 🙄 Men jag kan åtminstone kalla mig utvilad efter helgen!

Snöandet har slutat, och vi kan få soligt i några dagar! Visserligen blir det lite kallare då, men det gör inget. Jag. Vill. Se. Sol. Nu. Jag har skottat bron och plattorna två varv, balkongen ett varv, och på altanen har jag sopat upp rökrutan, under helgen. Snön som kommit var lätt och det var inte så kallt (typ -8 grader) så det var riktigt skönt att vara ute de stunder som behövdes.

Jag är lite shoppingsugen. Inget nytt under solen, det är jag ju jämt, men jag försöker hålla mig från att lägga in fler beställningar nu. Först ska jag hitta den saknade klänningen, som jag sökt i den ovikta tvätten redan innan jul. Jag VET att jag har köpt den, och har använt den, men nu hittar jag den inte. Nåja, om när jag någon gång viker tvätten kommer jag att hitta den.

Den mörkgröna, som ser ut svart på bilden, är den klänning jag är på jakt efter.