Allmänt

Handelstur

Glöm allt jag skrivit tidigare om att det plötsligt blivit billigare att handla. I fredags var jag och handlade efter jobbet, efter att ha lyckats skjuta upp det hela veckan. Det blev inte billigt, då ”allt” tagit slut under mina försök att få ihop middagar. Och då tog jag bara halva handelslistan; sparade andra halvan till den här veckan… 🙄

Värt att notera: idag har jag en kritvit tröja på mig. Chanserna att spilla på mig ökar med typ 300% när tröjan är vit, men den var helt ren när jag tog på den i morse. Vi får väl se hur den klarar sig. Jag känner redan hur handen skälver när jag för kaffemuggen till munnen… 😳

Helgen har varit lugn och fridfull. Jag har sträcktittat på TV, hängt tvätt (en maskin – tre skrymmande plagg) och faktiskt plockat upp lite torr tvätt från källaren också. A har jobbat så jag har lagat lite mat emellanåt. Han sov över inatt, då det blev dåligt väder: snöblandat regn och hård blåst.

Nu är det varmt igen, ett par tre plusgrader. Snöblandat regn, eller regnblandad snö, som kommer att upphöra under dagen (hoppas jag). Jag har sopat av altanen och A har tydligen sopat av bron i morse, så nu är det bara kvar att skotta gången framför bron. Jag gjorde ju aldrig klart den när jag skottade bron senast, tog bara ett par spadtag närmast trappan. Nu är snön mjuk och borde gå lätt att få bort – speciellt innan det fryser på och snön inte går att hantera längre.