Allmänt

Som väntat

Snöstormen slog till igår. Det kom inte så mycket snö som jag väntat mig, men den som kom var väldigt regnblandad – och sedan frös det på under natten… Altanen är halvfrostig (där sopade jag av det värsta vid sista rökpausen, men det fyllde på mer) och bron är helt insnöad.

Jag kunde ändå ta mig nedför bron i morse, men där behövs skottas. Inte bara bron, även gången ut till gården, och så gården, förstås. Där lär jag få vänta – snödrivorna utanför affären jag kör förbi varje morgon var gigantiska. Snöröjarna har nog haft fullt upp hela natten.

Dagen av idag fortsätter med samma intressanta grej som jag börjat med förra veckan: skriva ihop en ny lathund till ett av våra system. Det låter tråkigt, men är faktiskt ganska kul! Jag får ofta vara backup som problemlösare för det systemet, så jag vet vilka de vanligaste frågorna är, och tänker föra in dem i lathunden. Lite snygga, aktuella bilder till det hela, och allt är klart! 🙂