Allmänt

Morgonstund…

…har guld i mun? Nä, verkligen inte, speciellt inte innan morgonkaffet. Men jag tröstar mig med att jag bara är en liten kugge långt ute i maskineriet – det finns de som har det värre, betydligt värre. T ex stackars M som fick ringa mig före halv 7 i morse med Viktig Info. Jag hade stigit upp, men inte mer än nätt och jämt, och kaffet var definitivt inte klart. Trots det var jag riktigt snäll – han skulle ju inte ringa om han inte måste.

Jag är så gott som färdig med lathunden jag nämnde igår. Den har jag hållit på med ett tag (inte bara igår) men nu är det inte mycket kvar att göra. Det visade sig att jag inte kan göra lathund av alla delar jag tänkt ta med, så det blev ett mindre arbete än jag trodde. Även om jobbet blev mindre, så är det ändå välgjort, tydligt och prydligt utarbetat.*

Vilken lycka när jag kom hem från jobbet igår! A hade skottat bron och gången ut till gården, som traktorn skottat upp! Nu är det bara kvar att ta bort snön vid postlådan och soptunnorna, och det kan jag göra själv (om jag inte lyckas övertala A att göra det).

Däremot hade jag inte handlat, men jag försöker redan hitta på rätter av de varor jag har hemma, så få se om jag handlar idag eller skjuter upp det ännu en dag eller två…?


*) Ja, jag skryter på mig själv! Vem skulle annars göra det? 😉