Allmänt, Foto

Äntligen!

Under helgen har jag sorterat och lastat all min återvinning i bilen och kört till uppsamlingsstället! Jag har bara behövt göra det sedan innan jul, eller så – rätt länge, i alla fall. Nu är det gjort och jag känner mig så nöjd! 🙂 Kärlen var mer än överfulla, jag hade även kartonger och påsar fulla med saker i bilen. Alla äggkartonger har jag däremot sparat, de ska M få till sina höns.

Förutom det har jag skottat (lite) snö, varit till farbror K, kokat palt, handlat lite, haft nattgäst två nätter (A gillar att kunna sova lite längre på morgonen 😉 ). Datorköpet som inte blev av i fredags kommer nog att bli av idag istället, ifall jag hinner under lunchen. Eventuellt får jag gå dit efter jobbet istället, men planen är att shoppa under lunchen. Om jag kommer ihåg… 🙄

Snart ger jag upp hoppet om att någonsin få se den här säsongen av ”Oak Island”. Jag lyckas alltid somna innan det börjar, och vaknar exakt när sluttexterna rullar (gäller även reprisen). 🙁 Det slutar nog med att jag måste beställa mig en hårddisk till boxen, så jag kan spela in avsnitten och se när jag är vaken. Ja, inte bara den serien, det finns ju annat jag vill se senare också. Allt som visas hamnar – av någon outgrundlig anledning – inte i playtjänsten, så jag missar en del.