Allmänt

Ovanligt

För en gångs skull höll jag mig vaken igår framför TV:n! Jag såg BÅDE ”En plats på landet” och ”Oak Island” utan att somna i någon reklampaus! 😯 Det måste vara vårljuset som ställer till det för mig?

Kvällar och nätter är ljusare nu, mycket ljusare – så pass att det aldrig blir så där becksvart mörkt, som det blir under vintern. Jag planerar att plocka bort fönsterlamporna vilken dag som helst, kanske under helgen.

Planen var egentligen att plocka bort dem redan under helgen som var, men jag hade tvätt att släpa uppför trapporna, och ville inte riskera att slå sönder kattlampan mot väggen eller något trappsteg. När jag tar undan lamporna tar jag dem enskilt, går en alldeles egen jätteförsiktig sväng upp till skrubben med dem. 😉

Jag ska till frissan idag. Håhå jaja. Det blir som vanligt; hon piffar till mig i håret så jag ser jättesnygg ut, och imorgon bitti duschar jag bort allt spray och ser sedan aldrig lika fin ut igen, hur jag än försöker.

Det blev ingen handelstur igår. För många bilar på parkeringen, så jag tänkte fara ”sedan” – och så lagade jag mat och fastnade jag framför TV:n. 😳 Idag har jag rester att värma till middag, och kan klara mig till imorgon. Vi får väl se. Det skulle vara bra att handla idag, så har jag det gjort, och slipper fara imorgon.