Allmänt

Fredagsfeeling

Det är med blandade känslor jag möter denna fredag. Skönt att det är fredag (och kort dag, dessutom!) men samtidigt har jag massor som blivit liggande under veckan som varit. Allt mer eller mindre brådskande. Nå, de mest akuta ärendena hann jag göra undan igår, men det finns mycket kvar som bara är snäppet mindre akut. Ja, ja. Jag gör så gott jag kan.

Planen är att jag ska göra den arbetsinsats jag i ett svagsint ögonblick lovade skulle vara klart idag – ett stort jobb, som jag började med igår – och sedan går jag hem, även om det inte är dags att sluta. Jag har så mycket flex som skrapats ihop den senaste tiden, så jag kan använda lite av de timmarna. Dessutom är jag ordentligt less. Senaste tiden har det känts som att jag bott på jobbet. Bara hem och äta & sova, så tillbaka igen.

Nätterna har blivit kallare igen. Inte så att det är frost, men ensiffriga plusgrader. Vi blev lite bortskämda några dagar med varmt både dag och natt. 😉 Vädret idag är halvmulet men lagom varmt. Jag orkar inte bry mig, så länge det inte är stekhett (så jag kan gnälla ordentligt 😉 ).

UPDATE
Ha! ”Gå hem tidigt” – en hel kvart innan full tid kunde jag smita iväg. Så gick det med det ”snabba arbetet”.