Allmänt

Gubbar och kärringar

*fnyser irriterat* Dagen började dåligt, redan igår. 👿

Farbror K ringde och tjatade i 20 minuter om hur 1) dyrt och 2) krångligt det var att eftersända posten (till mig) och 3) tyckte A var ohjälpsam som inte hjälpte till med att förflytta post, som det fungerat tidigare…

Där brann mina säkringar, efter en lång varm kontorsdag (innan jag hunnit äta middag), och jag meddelade att om han tycker att de drygt 600 kr det kostar att eftersända posten är för dyrt, så kan han skicka räkningen till mig istället. Nä, det tyckte han förstås inte, men om nu A inte kunde… Bla-bla-bla… Jag tuggade fradga innan han tjatat färdigt, men klarade att hålla mig tyst.

Så hann jag inte mer än in på kontoret i morse, så ringde en skvallerbytta – som skvallrat åt mig igår – och vågade inte stå för det h*n sagt igår, och tyckte att ”säg inte att det är jag som sagt det”. Nähä. Vuxna människor som inte törs stå för det de säger. Toppen. Precis vad jag (inte) behövde.

Så gamla knarriga gubbar och skvallriga kärringar står inte särskilt högt på min gilla-lista idag. *djuuup suck*

Annars är det fina kvällar, nu när häggen blommar. Jag såg ”Yesterday” igår, med altandörren vidöppen, och ganska exakt kl 22 slog doften från häggblomningen in i vardagsrummet. Då hade ändå altandörren stått öppen sedan jag kom hem efter jobbet, men det måste bli lite svalare, lite fuktigare luft för att doften ska komma fram ordentligt. 🙂

Filmen är en liten söt romantisk historia, med ett par twistar jag inte riktigt begrep varför de var med över huvud taget, men det är ju bra musik. Även om han inte skrivit den själv. 😉

Jag har bokat in samma gräsklipparfirma som förra året, men de dröjer med sin närvaro. De får nog ta till skördetröska för att klippa min gräsmatta, men det är deras problem – inte mitt. He he.

Jag for aldrig och handlade igår, enligt principen att det finns alltid något att äta hemma. Jodå, pasta med ketchup var lättlagat, och jag blev mätt. Det betyder förstås att jag måste handla idag istället, men inte direkt efter jobbet. Jag väntar nog någon timme eller två, så värsta kundtrycket hinner gå över.

Vädret ska visst bli sämre, enligt prognoserna. Det gör inget, jag gillar att sitta på altanen och höra regnet smattra mot taket. 🙂