Allmänt, Foto

Gett upp hoppet

Jag har snart gett upp hoppet om att det ska bli några körsbär i år… Det blir nog grov beskärning framåt hösten, om det inte kommer några gröna blad snart. 🙁

Nå, jag är inte känd för mina gröna fingrar, snarare tvärtom. Krukväxten jag fick när jag fyllde år lever fortfarande, mest för att den står på köksbordet så jag råkar titta på den då och då, och upptäcker om den behöver vatten. 🙄

Till min stora fasa har jag kommit på att jag behöver köpa blommor till både gravarna och altanen. Nu börjar det vara ganska utsålt överallt, men jag ska verkligen ta itu med det nu. Alltså vilken dag som helst. Kanske redan denna vecka. 😳

Vädret är perfekt för mig: soligt men inte för varmt, då det är svala nätter och kalla vindar. Inte så att det blåser mycket, men vindarna svalkar. Så fort jag kommer hem ställer jag upp altandörren (froppisen jublar och kastar sig ut) och den får stå på vid gavel tills jag går och lägger mig. Till alla getingars lycka… Varje kväll kommer det in minst en geting och surrar runt mellan fönstren, innan den hittar ut igen – med eller utan hjälp av mig.