Allmänt

Planering

Jag försöker planera inför den stundande midsommarhelgen. A jobbar hela helgen, men jag vet inte om han kommer att äta och/ eller sova över hos mig – det är ju sommar och ljust och torra vägar. B och hennes A kommer på midsommardagen, så jag har halvt om halvt lovat dem en grillmiddag då. Vi får se hur det blir.

Jag har en handelslista som är typ en meter lång, och den är inte klar än. Egentligen skulle jag ha kunnat börja shoppingen igår, sent på kvällen (svalare då), för att få hem de matiga ingredienserna. Mjölk och sådant kan jag fylla på senare, även under helgen. Då får jag sikta på att handla ikväll istället.

På tal om shopping, så beställde jag ännu mer kläder online igår! 😳 Inget jag hinner få till midsommar, men det är inte noga. Det blir jag och juniorerna, hemma hos mig – jag kan gå i urtvättad t-shirt och joggingbrallor om jag vill. (Det kommer jag inte att göra, men ni förstår principen.)

Idag ska jag och mina kollegor äta lunch med vår före detta kollega M, baraföratt. Det blir trevligt att träffas och höra hur livet som pensionär går, och höra allt vad valpen hittar på. 😉 De hämtade en valp lagom tills de slutade, hon och I, så det blir ingen vila för dem, även om ”gammelhunden” hjälper till att trötta ut valpen. 😆