Allmänt

Måndag morgon

Så var det måndag igen. Jippi….eller inte. Regnet har skvalat ner hela natten och sövt mig ordentligt, så pass att jag snoozade lite längre än vanligt i morse. Därmed missade jag att ”gomorra” åt M och K, men jag hinner nog göra det någon annan morgon under veckan. Flera andra morgnar, om jag känner mig själv rätt.

Lagom tills jag kom in på jobbet insåg jag vad jag glömt göra: putsa upp glasögonen, både de vanliga och datorglasen. Jaha. Typiskt. Nå, jag kanske kommer ihåg att göra det ikväll, eller i morgon bitti. TV-glasen skulle också behöva en omgång med putstrasan. (Ja, jag använder tre par glasögon.)

Inte förrän i morse kom jag ihåg att hämta paketet som redan kommit. Jag vet inte hur många dagar det ligger innan det går tillbaka, men jag hann hämta det i alla fall. Nu är det bara det andra paketet kvar att vänta på, men förhoppningsvis kommer det någon gång under veckan. 🙄

Dagens middag blir rester, så mycket vet jag, men resten av veckan har jag ingen aning om vad jag ska laga. Inte än, jag ska kolla veckans extrapriser på affären, så får vi se vad jag kommer fram till. Om jag kommer fram till något. 😉

Jag såg igår (eller lördag) en stund av Jamie Olivers 5-ingrediensers-program. Han gjorde en enkel sallad som går att använda (varm eller kall) till många olika rätter – eller helt själv – som jag blev sugen att prova. Återstår bara att köpa hem det som behövs. ”Bara”… Jag behöver handla även annat idag, och dessutom besöka Apoteket. Håhå jaja. Måndag.

UPDATE
Och som väntat: nu har det andra paketet kommit, att hämta på den andra affären. Bara för att jag ska handla idag. Nåja, de har säkert mat där också. 😉 Problemet är bara att jag handlar där så sällan, att jag inte hittar något. Får irra runt mellan hyllorna för att hitta de varor jag söker.

2 kommentarer på “Måndag morgon”

  1. Gillar Jamie Oliver. Han är så rättfram och enkel på något sätt. Får leta efter det programmet jag också.

Kommentarer är stängda.