Allmänt, Foto

Halv månad

Oj, halva november har redan gått! 😯 Tiden rusar fast det är grått och tråkigt väder som får tiden att kännas seg och utdragen, på alla sätt och vis.

Nåja, jag är färdig med julklapparna* och ska försöka hitta lämpliga lådor på jobbet att slå in dem i. Såna där kartonger man har kopieringspapper i, med lösa lock, är vad jag är på jakt efter. Tänkte klä både låda och lock med julpapper – då kan jag öppna locket och stoppa i fler grejer när jag kommer på något mer. 😉

Helgen har varit lugn, jag har inte tagit mig ur pyjamasen och morgonrocken på hela helgen… 🙄 Det jobbigaste jag gjort var att tömma/ fylla/ köra diskmasken, och handdiska gjutjärnsstekpannorna. Typ. 😳 Tvätten är orörd, dammsugaren likaså. Men vilken dag som helst…

Regnet och blåsten gör att det verkligen känns att det är höst. Tänk om vi fått allt regn som snö istället – då hade jag inte tagit mig ut från huset. Det är så blött att gräsmattan känns alldeles svampig när jag går på den.

Min nya kompis!

Jag jobbade hemifrån, på joblaptopen, under fredag eftermiddag, och det gick alldeles utmärkt! Dels hade jag ett webbinarium att lyssna på och chatta frågor till, dels skulle jag prova att använda de ordinarie programmen som jag behöver komma åt från jobbet. Allt fungerade precis som det skulle! 🙂

Självklart ser jag fram emot fler jobba-hemifrån-dagar, t ex på onsdag fm, då jag har en onlinekurs. Om det inte passar att jag jobbar hemifrån just den dagen, kan jag förstås stänga in mig på kontoret, så jag får sitta ifred. *rycker på axlarna* Det löser sig när det är dags. Den dagen, den sorgen. 😉

Jag tog med besiktningsbrevet till jobbet idag, tänkte boka in både service och besiktning i L fredag den 27. Då kan jag leverera julkalendern jag har liggande i bilen, och dessutom har B gossarna (förhoppningsvis) så får jag träffa dem och kanske bjuda på middag**? 🙂 Nå, det hinner vi diskutera ihop oss om innan dess. Jag börjar med att försöka boka service på rätt dag så får vi se sedan hur det blir.


*) Låt mig rätta mig själv: jag tror jag är färdig, det kommer säkert att bli fler grejer innan julen är här. Det roligaste med julen är ju att ge grejer, inte att få! Speciellt när jag har tindrande små barnaögon som vill öppna sina paket. 😉

**) Inte från Max – där tänker jag äta lunch den dagen. Och det gick inte så bra senast vi försökte beställa hämtmat därifrån. 😆