Allmänt

Sovmorgon

Hoppsan! Jag råkade visst trycka på ”stäng” istället för ”snooze” när väckaren slog igång i morse… 😳

Nå, jag har ju flex (tack och lov!) så jag behövde inte skynda mig så jättemycket ändå. OK, lite bråttom fick jag, för att hinna ”gomårra” åt M och K, men annars rullade morgonsysslorna på som de brukar.

Planen är att jobba hemifrån efter lunch, p g a diverse onlinemöten jag ska delta i. Då behöver jag inte vara på jobbet utan kan slappa jobba hemma istället. (Note to self: glöm inte ta med utskrifterna!)

Dagens väder är uppehåll, ett par minusgrader, snö på marken (med is under – oväntat halkigt här och där), svaga vindar, grått och mera grått och ännu mera grått. Suck. Inte nog med att solen knappt är uppe den här tiden på året, att det dessutom bara är mulet hela tiden (så man aldrig får se de få solstrålarna) gör underverk för humöret. Så trötta och deppiga har folk inte varit på länge. 🙄