Allmänt

Kanske idag

Vem vet, kanske jag far och handlar idag? 😉 Min handelslista växer med ljusets hastighet, för även om jag inte ska ha något julbord med gäster på julafton, så vill jag ändå ha julmat övriga dagar. Dessutom kanske A kommer förbi, för självklart kan jag bjuda in honom på julbord – om han vill ha? Frågan är väl om det blir juldagen eller annandagen i så fall, men vi får diskutera ihop oss lite.

Det ser ut som i jultomtens verkstad hos mig nu; öppnade kartonger och mystiska lådor som står överallt och väntar på att bli inslagna. Vissa saker har delats upp och paketerats i mindre förpackningar, annat väntar på sin tur. Jag har bara inte kommit igång ordentligt med paketinslagningen än. Papper har jag, och tejp. Eventuellt även etiketter – och kanske snören. 🙄

I den allmänna julhysterin (jodå, jag är lite drabbad, även om jag köpt klapparna i god tid) har jag t o m skrivit in i min kalender vilken dag jag ska passa ”fiskbilen”! Den kommer då och då till orten, och har väldigt god gravad respektive rökt lax, förutom alla andra godsaker man kan hitta där: räkor (stora, med eller utan skal), inlagd sill, sill för egen inläggning, m m. (Jag vet att den har ett större sortiment men kommer bara på julrelaterade saker nu. Sorry. 😉 )

Dagens irritationsmoment: jag hade en inbokad tid som jag egentligen inte hade tid med – och så jobbar personen hemifrån idag?!? H*n har ändå fått välja själv vilken dag och tid som skulle passa för vår träff! 👿 Jag hade tänkt hinna göra undan den träffen före årsskiftet, men det verkar skita sig.