Allmänt

Kallare

Jaa-happ. Resten av landet fick snösmocka, vi fick istället kallt. Än är det bara -22 grader men det blir kallare under dagen, så jag räknar kallt (haha) med att det är minst -27 när jag jobbar klart för idag och säkert -30 imorgon. 🙄 Nå, så ska det vara på vintern – och när det är så här kallt, så snöar det åtminstone inte! 😉 (Nej, jag har fortfarande inte skottat av bron och plattorna, utan ägnar mig åt Operation Fasttrampning istället. Mycket enklare! Ända tills jag ska ta bort det… 😆 )

Jag ska till frissan idag och hoppas jag får igång bilen, både när jag ska från jobbet till frissan, och när jag ska från frissan och hem… Som vanligt är jag utan värmarstolpe hela dagen på jobbet, men det kan gå bra ändå. Planen var faktiskt att tjuvlåna en stolpe på andra halvan av parkeringen, då den som använder den stolpen sagt att jag får göra det, de dagar då inte den bilen står på plats, men just idag ska Stora Julgranen (och all julbelysning) tas ner, så den halvan av parkeringen var avspärrad.

Faaaaasen också!!! Precis NU kom jag ihåg att jag glömt ta upp den blivande middagen från frysen! Jag ska inte hem på lunchen, tänkte äta från Grillen, så då får jag ändra mina middagsplaner. Igen. Nå, katten har fått mat i morse, och jag har annat jag kan äta till middag (läs: te och smörgås), så det blir nog bra. Jag får komma ihåg att hämta från frysen ikväll – så fort jag kommer från jobbet – så jag har middag till imorgon.

Planen är att jobba hemifrån på fredag, men jag skulle gärna töja ut distansjobbet lite när det blev så kallt, och ska försöka få in allt jag behöver idag, för att kunna jobba hemifrån imorgon också. 😉 Det beror på om/ hur andra personer är på plats idag, då jag behöver dokument från dem. Ett möte jag planerat in – på plats – imorgon, går att antingen ta online eller flytta på. Vi får se hur det blir. *rycker på axlarna*