Allmänt

Inte helt oväntat

Jag for förstås inte och handlade igår, men det hade ni väl inte väntat er? 😉 Däremot bör jag fara till affären idag, efter jobbet, för min handelslista börjar bli armslång – det blir så många kassar att bära in. Lite irriterande att ALLT tar slut samtidigt: salt (p g a fadäsen med gulaschen), kaffe, kattmat, vetemjöl, toapapper, m m. Att behöva fylla på färskvaror (mjölk, pålägg, o dyl) är en baggis, men nu har jag så mycket annat jag också behöver köpa.

Dagens lunch har jag planerat att köpa från Grillen, då det dels är länge sedan jag ätit därifrån, dels har jag fått ett nytt bankkort (giltighetstiden gick ut på det gamla) som jag vill prova om det funkar att bara hålla emot kortläsaren, inte stoppa in chippet. Jag vet att de har en sådan kortläsare på Grillen, men har inte kunnat prova den finessen tidigare då mitt gamla kort inte hade den funktionen.

Förutom att handla mat, behöver jag även besöka Apoteket. Inte så mycket för mediciner, utan för att fylla på mina bra-att-ha-saker. Det finns mycket användbart på Apoteket, om man tar sig tid att kolla i hyllorna. Enda problemet nuförtiden är att mitt könummer alldeles för snabbt kommer upp, så jag hinner inte kolla ordentligt vad jag mer behöver, förutom det jag gått dit för att hämta ut. Nå, det är ett lyxproblem, jag hade annars gnällt att man får stå länge i kö. 😉