Allmänt, Foto, Katter

Nyförvärv

Före montering…
…och efter diverse svordomar.

Nu är min nya skrivbordsstol på plats! Jag har t o m bytt rum – hemmajobbar inte vid köksbordet längre, utan vid ett av mina tre (!!!) skrivbord i vardagsrummet. Det är en tillfällig lösning, för snart åker det aktuella bordet ut på altanen – bara det blir varmare väder!

Det tog mig halva söndagen att skruva ihop stolen, mest beroende på att jag inte hade särskilt bråttom. Jag hade ju ”hela helgen” på mig, så jag lät bli den på lördagen. 😉

Stolen är skönare än förväntat, speciellt med tanke på hur obekväm min gamla ”skrivbordsstol” är. Den får heta så inom citationstecken, då den stolen är vald för att den matchar inredningen, inte för att den är bekväm att sitta på. Speciellt inte sedan hissen gått sönder och skickar ner mig mot golvet hela tiden. Nå, nu är den pensionerad.

Idag jobbar jag hemifrån på fm, eftersom jag har ett onlinemöte hela tiden. Efter lunch ska jag gå till jobbet, jag har saker att göra där också. Det var en intensiv dag igår – vi slet som djur och blev lite lagom försenade, men vi klarade tidsgränsen till slut.

Annars händer här inte särskilt mycket. Jag jobbar, äter och sover, precis som vanligt. Haha – igår sov jag gott framför TV:n, då väckaren plötsligt slog igång!?! Jag snoozade för att få 10 minuter till, men något kändes lite fel…? Så kollade jag på klockan, och insåg att det var smart av mig att ställa väckning när ”Oak Island” börjar – jag missade bara de första minuterna! 😆

Min sekreterare har idag ockuperat soffan, istället för badrumsgolvet, och är synnerligen uppretad. Där datorn nu står finns ingen extra stol att ta sig upp på skrivbordet med (för henne) så hon kan inte skriva mystiska meddelanden genom att promenera över tangentbordet. Stackars liten! 😉

Det märks att det börjar bli vår. Alla har väl hört talas om ”marskattor”, och Froppisen blir lite oroligare och vill gärna gå ut, även fast hon är kastrerad. Det är nog mest för att hålla koll så ingen annan katt råkar komma för nära, men det är en tydlig skillnad.

UPDATE
Alltså, jag måste verkligen fara och handla idag, helst direkt efter jobbet. Min lista blir längre och längre, fler och fler varor behöver fyllas på (eller tar slut). Visserligen vill jag inte handla direkt efter jobbet, men idag måste jag. Jag får dra ut på tiden innan jag tar mig till affären, det kan inte hjälpas.

Och trots att handelslistan är lång, så har jag ändå inte gjort matsedel denna vecka. Jag åt rester (från helgen) igår och kommer att äta de sista resterna idag till middag. Sedan får jag se vad jag känner för, när jag väl far och handlar. *rycker på axlarna* Det kan bli varmkorv eller oxfilé eller något mitt emellan. 😉