Allmänt

Första april

Jahaja, då får jag vara lite extra vaksam idag för att se vilka nyheter som är aprilskämt. Jag har redan hittat ett i morgontidningen, men det kan vara fler. 😉

Dagens planer är att handla mat, då jag – som vanligt – skjutit upp det så länge det var möjligt. 🙄 Jag hade kunnat fara igår under kvällen (för att undvika efter-jobbet-ruschen) men iddes inte. Det får jag sota för idag, då det säkert kommer att vara fler än jag som skjutit på det, eller behöver komplettera det som handlats tidigare.

Vi hade ett morgonmöte online idag?!? Jag hade helt räknat bort det, och blev så förvånad när det plötsligt poppade upp på skärmen. Okammad och sömndrucken fick jag visa mig i kameran, men mina kollegor har sett mig sådan förut… 😉

Få se om jag tar mig ur och ser en film under påskledigheten? Jag såg en trailer om den för ett tag sedan, men den är lite mer än två timmar, så jag behöver se den under dagtid. Kvällstid somnar jag nog ifrån den, även om den är bra… 🙄

Annars gillar jag norrmännens tradition med ”påskkrim” – att läsa en deckare eller två under påsken. Det ska jag göra, både läsa och lyssna: jag har två påbörjade deckare jag vill ta mig igenom. Båda är bra, var och en på sitt sätt, och jag har svårt att välja vilken jag ska avverka först.

Jag önskar er alla en Glad Påsk, för jag kommer nog inte att uppdatera här när jag är ledig. Eller kanske jag gör det ändå. Det är ju flera dagar jag får hoppa över. Vi får se hur jag gör, jag lovar inget. 😉

UPDATE
Nej, jag såg inte filmen under påskledigheten. Den finns tillgänglig till den 11 april, så jag kanske ids se den någon kväll. Kanske. 🙄