Allmänt

Ändrade planer

Tja, eftersom jag är så illa tvungen att jobba hemifrån tills jag fått svar på covidprovet, så bad jag kollegan A leverera fler dokument till min postlåda igår. Vi har mycket att göra, allihop, så jag gnetar på med mina högar här hemma. Känner mig inte särskilt sjuk idag, men måste avvakta med ALL personlig kontakt tills jag fått svar.

Upptäckte att jag bokat in en date med en kollega, för att handleda henne i ett system IRL idag. Få se om någon annan kan ta det, annars får vi boka om det. Innan semestern. Det är lite kort om tid, men jag ligger i fas med allt jag behöver göra innan jag blir ledig, då jag inte är ”sjuk” utan ”bara” jobbar hemifrån. Tack och lov för det! Annars hade jag blivit väldigt uppstressad, då jag har mycket som behöver göras undan innan jag kan ta ledigt – och verkligen känna mig ledig.

Det var ändå tur att jag hann akuthandla efter jobbet i måndags, men vissa saker behöver ändå fyllas på. Jag köpte bara det absolut nödvändigaste. Nu börjar kaffet (!!!) sina, eftersom affären hade slut ”rätt sort” när jag handlade. Planen var ju att handla en gång till under veckan, men i värsta fall får jag skicka A en runda till affären, för viss akuthandling. Vi får se.

Gräsklipparmannen har varit förbi under morgonen, så nu är alla mina maskrosor borta – men de kommer snabbt tillbaka. Aningen duckar de undan klipparen eller också växer de kanonsnabbt. Spela roll, jag gillar de små gula solarna i gräsmattan! 😉

Veckans matsedel har till största delen bestått av sommarfil med smak av vattenmelon! Suuupergott, speciellt som jag gillar vattenmelon och kan trycka i mig hur mycket som helst. Ett par mackor till det, så är vilken måltid (frukost/ lunch/ middag) räddad! 😆 Eftersom det varit så pass varmt, har jag inte känt för att ställa mig vid spisen, men idag känns det lite svalare. Nu på morgonen, i alla fall. Vi får väl se hur det känns framåt middagstid.

UPDATE
Jisses, de är snabba på labbet! Jag har redan fått svar (jag är virusfri) på testet som skickades in igår. Så synd att jag hunnit avboka vaccinationen jag skulle fått imorgon… Äsch då!