Allmänt, Foto, Katter

Sugen

När jag är stressad blir jag så oerhört sötsugen, så jag svängde förbi affären i morse och snabbhandlade det billigaste, äckligaste godis jag kunde hitta. Det kommer ändå att gå med, men inte lika fort som om det varit gott godis. 🙄

Ett ärende jag började med igår är fortfarande inte klart, då jag fastnat i de lagar och förordningar som samtliga talar om att man ”bör” eller ”kan” göra si eller så. Finns det inget som säger ”så här SKA du göra”??? *irriterad* Det kanske går bättre att läsa igenom materialet nu, när jag är utvilad. Håll tummarna för det! 😉 (Min kollega kom precis till jobbet och undrade om jag suttit kvar hela natten – jag är sist ut och först in i vår korridor.)

Annars är (fortfarande) mygghelvetet över oss. jag var tvungen lämna froppisen ensam ute en stund på kvällen, då myggen verkligen försökte suga livet ur mig (och henne). Hon tog en lång stund på sig att bli klar med vad-hon-nu-gjorde så jag gick in, och höll koll på när hon ville komma in igen. Det dröjde inte länge. Myggen tuggar på henne också, speciellt på öron och nos, där pälsen är tunnare.

Trots att jag har semester kommer jag att vara tillgänglig som fackrepresentant. Vi har helt enkelt inte gjort upp sinsemellan i styrelsen vem som ska ta ärenden under semesterperioden, så jag meddelade åt den som frågade att jag tar det. Men jag kommer inte att kolla mailen under semestern, så de måste ringa om de vill något.

Vilken tur jag inte gjort matsedel den här veckan, för den hade spårat ur direkt i så fall! Jag har tänkt äta sådant jag har i frysen, men glömmer hela tiden att hämta upp det för att tinas under natten/ när jag är på jobbet. 🙄 Just nu går jag på en diet bestående av fil & smörgås, varvat med godis och annat onyttigt. Ingen mjukglass än, men det är bara en tidsfråga. 😉