Allmänt, Foto, Katter

Uppbokad

Det märks tydligt att nu är IRL-möten på gång igen. Jag är uppbokad nästan hela dagen idag på andra kontor än mitt eget, men det gör inget. Jag gillar att vara i farten, och det blir en annan stuns i mötena när man träffas öga mot öga istället för skärm mot skärm, eller hur? 🙂

Mina bokningar för den här veckan gör att jag inte har möjlighet att jobba hemifrån, annat än möjligen fredag, om inget annat tillkommer. Nu är det stora skrivarbetet jag jobbat med tidigare klart (för den här gången – det blir aldrig klart, utan förändras allt eftersom nya saker tillkommer eller faller bort) så jag har inte direkt något jag behöver sitta ifred hemma och göra just nu. Däremot har jag en massa sortering att göra, men den går inte att göra hemifrån.

Vi får fortfarande jobba hemifrån i den mån vi själva vill, och vi hoppas det fortsätter på det viset. Ibland är det skönt att få sitta och jobba ostörd (förutom under telefontiden) någon dag – men inte alla dagar. Då saknar man kollegorna. Tidigare (innan sommarsemestrarna) hade vi dagliga ”fikamöten” varje morgon men de är borta nu, så det känns lite konstigt på morgonen när man jobbar hemifrån, att inte få önska de andra en god morgon, med kaffemuggen i högsta hugg. 😉