Allmänt

Första advent

Nu har nedräkningen till julen börjat! Inte för att det syns hos mig… 🙄

Jag har plockat fram påsen med ljusstakar & sådant, men inget är plockat upp ur den än – jag har inte haft lust. Däremot har jag beställt den julklapp som A inte fick tag i när han var till L (så jag slapp fara), den fanns inte i någon av kedjans butiker när han sökte efter den.

Förhoppningsvis hinner den komma före jul, då jag misstänker att den drabbats av förseningar i distributionskedjan, både p g a covid och stoppet i Suezkanalen. Då hamnade ju fraktcontainrar kors och tvärs över hela världen och varor mellan länder försenades ordentligt. Såvitt jag vet är det fortfarande bekymmer med tomma containrar som står i fel länder, då det tar tid att flytta runt allt som hamnat fel eller kommit ur kurs.

Idag har det varit kallt, runt -19 grader visade termometern i morse. Sedan har jag inte kollat mer på den. 😉 Rökpauserna går snabbt men det är åtminstone varmt inomhus. Det har småsnöat, lätt fluffig snö, men inte så mycket. Froppisen stenvägrar att gå ut, och jag förstår henne. Jag vill inte heller gå ut barfota i snön. 😆