Allmänt

Intressant

Det ska bli väldigt intressant att se hur saker och ting fungerar imorgon, då vi får ny växel nu, under natten…! 😯

Poängen är att alla ska prata i hörlurar, men mina fungerar inte. Jag vet inte om någon av mina kollegor har fungerande hörlurar, men jag tror att de vi fick var billigt Kinaskräp. Har inte sett någon från min avdelning använda dem, alla har använt sina hörsnäckor till mobilen istället. Hörlurarna beställdes precis när alla skulle börja arbeta hemifrån och arbetsgivaren hade bråttom att få tag i det material (dator, tangentbord, möss, hörlurar, m m) vi behövde. Vi kanske kan låta bli att ta emot samtal i fortsättningen, och skylla på växeln? 😉

Jag kan inte heller testa om de fungerar som telefonhörlurar (de funkar alltså inte i Teams), eftersom den nya växeln inte är på gång förrän imorgon. Tjolahoppsansa. Eller nåt. Beroende på vad jag gör eller inte gör. Jag provade nyss att lyssna av ett inspelat meddelande i växeln, och då funkade hörlurarna?!? Däremot har jag inte provat att ringa ut med dem, då det inte går att prova förrän imorgon. Wish me luck! 😉

Nåväl, för att återgå till ett av mina återkommande samtalsämnen – här i bloggen i alla fall: veckans matsedel. Jag har gjort en snabbkoll av vad som finns hemma, respektive vad jag har på handelslistan. Återstår bara att handla. Jag har undvikit det hela helgen, inklusive fredag-efter-jobbet, så nu hänger det på håret att jag får mig någon middag idag. Det kan finnas tillräckligt mycket mjölk kvar för att få ihop pannkakor. Om inte annat så har mjölken gått över tiden, men det brukar jag inte bry mig särskilt mycket om. Mjölken håller i flera dagar efter bäst-före-datumet.