Allmänt

Mormor igen

Jag har blivit mormor igen – för tredje gången! 🙂

For och handlade direkt efter jobbet igår och hörde mobilen kvittra om ett meddelande. Struntade i det tills jag var hemma och hade tid att kolla mobilen, och såg då – surprise, surprise – att B fått en dotter! 🙂 Lite lycka i allt elände! 🙂

Den matsedel jag snodde ihop igår har redan spruckit, kan jag säga. Jag hade visserligen en lista när jag handlade men bytte ut en del varor, och så gick det som det gick… 🙄 Ja, ja. Jag har mat för hela veckan, men inte den jag tidigare planerat.

Jag har samlat ihop jobba-hemifrån-material som jag ska ta itu med. Den här gången har jag grundsorterat allt redan på jobbet (inte bara tryckt ner allt huller om buller i mappen) så det är bara finsorteringen kvar. Och själva arbetet, förstås. 😉

2 kommentarer på “Mormor igen”

  1. Grattis! Äntligen dags att frossa i rosa och prinsess-teman!!!
    Hon får säkert tillgång till bilar och verktyg också, så att hon inte missar någon del av kostcirkeln utan själv kan välja vad och hur hon vill.

    1. Jag ser fram emot den tiden om 14 år, då B får en fjortis i huset… He he. Payback time. Men först kan jag frossa i rosa!!!!!!! 😆

Kommentarer är stängda.