Allmänt

Lugnare

Idag firar vi att deadlinen är förbi – och vi hann göra allt klart! Lugnet sprider sig på jobbet, och nytt hopp spirar i mitt katthjärta….!

En kollega skulle försöka övertala sin son att lämna sina katter till mig, men stötte på patrull (vilket jag misstänkte). Däremot såg jag en annons på Blocket, där två vuxna kattsyskon sökte nytt hem. Jag har kontaktat säljaren, så får vi se hur det går… 😉 Ikväll måste jag definitivt skura kattlåda, hur det än går med kattsyskonen. Det är dags.

Igår var jag på handledarkurs för övningskörning. Det tog flera timmar och jag hade gott klarat mig utan den kursen, men numera måste man ha papper på att man får handleda. När mina juniorer tog körkort behövdes inte det, och de har ju kört bil i många år nu. *rycker på axlarna* En del tänkvärda saker kom väl upp, och vi hade lite frågor till kursledaren om olika moment, men annars hade jag gärna varit hemma istället. Nå, nu är det gjort och jag får handleda i fem år (så fort jag fått intyget).

Jag har bytt bok! Nu lyssnar jag på en Harlan Coben, ”Sluta aldrig fly”, och den är spännande – som hans böcker alltid är. 🙂 Nu är jag glad och nöjd, vad gäller lyssnandet! Bättre bok, bättre uppläsare.

UPDATE
Saaakta, saaaakta går dagen idag, jämfört med gårdagen som rusade iväg i överljudsfart. Jag är hårt drabbad av lunchkoma, kämpar med att hålla mig alert. Samtidigt snurrar tankarna iväg; jag har en massa måsten och borden att åtgärda – men inte idag. Nej, inte idag.