Allmänt

Dubbel otur

Stackars A råkade ut för dubbel otur när han skulle parkera på min gård två gånger. Båda gångerna hade jag lämnat min egen bil mitt på gården, då jag inte visste att han tänkt parkera hos mig (så han får skylla sig själv lite grann), men han lyckades slingra sig förbi – och alla backspeglar satt kvar, på båda bilarna!

Jag har varit på kurs under förmiddagen och har egentligen inte alls tid att blogga idag. Mitt internet hemma är igång igen (jag har inte gjort något, slog bara igång datorn och då funkade allt som det skulle) men jag är jättetrött idag. Dels p g a kursen, dels p g a nattsudd. Jag har inte sovit särskilt bra inatt, av olika orsaker, så jag tar nog igen det ikväll. Därför gör jag ett snabbt inlägg medan jag är vaken. 😉

Gårdagens handlingstur blev av, mycket senare än planerat – men den blev i alla fall av. Jag slapp skjuta upp den till idag. Nu har jag storhandlat inför påsken, men hade ändå missat att skriva upp en del saker på handelslistan. Jag har t ex glömt köpa sill, däremot kom jag ihåg äggen. Nå, affärerna har öppet alla dagar – jag får tag i sill när jag behöver. Och får jag inte tag i sill nu, så finns det att få tag i senare. Jag har mat så det räcker ändå.