Allmänt, Foto, Katter

Nytt försök

Idag försöker jag att jobba hemifrån igen. Förra gången gick inte så bra, då katterna hade husarrest och Siri fullkomligen bodde på tangentbordet… Nu har hon gjort några vändor upp på skrivbordet men eftersom altandörren står på glänt ledsnar hon och går ut emellanåt.

Sigge har gått sin egen runda, därför kommer hon och stör mig då och då. Hon vill göra mig uppmärksam på att han saknas. Så fort han kommer tillbaka ”glömmer” hon mig igen, varje gång. (Och nu har han kommit hem och ”hämtat” henne, så båda är och utforskar grannskapet tillsammans.)

Alla som har, eller har haft, katt vet vad detta är: ett s k kloskal. Katternas klor förnyas genom att det gamla, ovassare, kloskalet faller av och en ny vass klo kommer fram. Det är INTE kul att trampa på ett sådant som fastnat i mattan, kan jag tala om. Det har hänt några gånger, men just det här kloskalet hittade jag på skrivbordet. De faller av där det passar.

Jag släpade hem ett sent inkommet stort skrivarbete igår, som jag måste göra idag. Under eftermiddagen har jag ett Teamsmöte också, innan jag ska hasta iväg på ett födelsedagskalas. 🙂 (Jag är visserligen inte bjuden – än så länge – men tänker bjuda in mig själv i alla fall. He he.) (Var inte oroliga, inbjudan med klockslag kommer nog under dagen.)

Innan jag hunnit skriva färdigt detta inlägg har jag redan hunnit ringa några samtal, skicka mail hit och dit, och en kollega har blivit sjuk så jag kanske måste jobba på jobbet senare – vi får väl se hur det blir. Och inbjudan till kalaset har hunnit komma. 😉