Allmänt

Så går det

Jag hade massor jag kom på under helgen att jag skulle skriva om – och nu har jag glömt alltihop. 🙄 Ja, ja, då var det säkert inte så viktigt. *rycker på axlarna* Helgen har varit god, alldeles för god, om jag kan säga så. Jag blev bjuden på middag i lördags igen, då det fanns gott om rester efter kalaset hos C i torsdags + nya rätter. Dessutom fick jag med mig matburkar hem – vilken lyx! 🙂

Min kyckling måste tillagas idag, innan den kravlar ut ur kylen av sig själv. Den är åtminstone ordentligt tinad vid det här laget. 😉 Planen är kycklinggryta, men kanske inte den vanliga varianten. Jag får se om jag har alla ingredienser hemma. Annars gör jag en annan variant.

Ni ska få en liten snabbis om katterna: jag har nu hällt över kattgodiset i en liten plåtburk (med lock) som jag kan skaka på. Swoosh, så kommer de och nästan överfaller mig! 😆 Sigge knaprar i sig godbitarna utan tvekan, medan Siri är mer storbjuden och behöver övertalas.

Vädret är kallar och gråare, och ser ut att fortsätta så under resten av veckan. Typiskt aprilväder: först är det varmt och soligt och snön tinar, så tar det fast och fryser på igen. Huvudsaken är att vi inte får mer snö, inga stora mängder i alla fall. Om det kommer snö nu, blir den nog regnblandad. Nu är det mesta av gräsmattan framtinad, men det ligger ännu små snöhögar kvar lite här och där, främst på skuggiga platser och där det varit stora snöhögar eller plogkarmar.

UPDATE
Yeyyy, jag lyckades få en däckbytartid redan denna vecka! Det är ju så att när det nu börjat tina ordentligt, vill alla byta däck samtidigt. Även jag. *skäms lite* Jag hade faktiskt tänkt ringa och boka in en tid redan under förra veckan (alltså att bytet skulle ske förra veckan, tidsbokningen hade jag i tankarna någon vecka eller två innan), hade räknat ut att den 21 skulle vara en bra dag. Nu blev det inte så – och hips vips var jag fullbokad med annat.

Den här gången började vi med några olika förslag från killen på däckfirman, men till slut suckade han och undrade när jag kunde komma. Inget av hans förslag passade mig. 😳 Fredag morgon får jag stiga upp tidigt, men fördelen är att jag varken behöver lasta i eller ur några däck i bilen, de finns redan på plats. Det är bekvämt med däckhotell! 😉

2 kommentarer på “Så går det”

  1. Brukar komma på en massa saker att skriva när jag är ute och går, men har oftast glömt bort det när jag kommer hem.

  2. Ja, visst är det typiskt? Vilken tur att jag inte är ensam om det! 😉

Kommentarer är stängda.