Allmänt

Intressant

Vi blir bjudna på lunch av jobbet idag. Det ska bli intressant att se vad de tänker servera? 🙂

Siri var billig i morse. Strax före halv 5 skrek hon att hon ville gå ut… Hon är grymt envis och skriker tills jag kommer och släpper ut henne. Sigge, däremot, ligger lugnt kvar och väntar tills jag stiger upp. Ja, ja – nu passade han också på att gå ut, när jag ändå lämnade altandörren på glänt. Senare kom Siri in och åt frukost, men då var Sigge försvunnen. Eftersom jag inte ska hem på lunchen idag, ville jag se till att båda åt frukost, så jag blev lite sen till jobbet idag. Han kom ju, men senare än jag tänkt mig. Tur att jag har flex! (Sedan gick båda ut igen, men nu har de åtminstone ätit frukost.)

Jag har börjat lyssna på ännu en Ann Cleeves-bok, ”I lögnernas spår”, som har mycket mer av Vera än den förra boken jag lyssnade på av samma författare. 😉 Mellan de två Vera-böckerna har jag hunnit klämma in en liten e-bok som jag gnagade mig igenom på mobilen, en bok som faktiskt behandlade ett alldeles riktigt fall i närheten, som jag minns.

Efter åratal av tvekande, har jag till slut greppat den nya tiden och skaffat mig ett (gratis) konto hos Spotify. Jag har fortfarande inte riktigt klart för mig hur jag ska ordna egna spellistor, men får väl fråga juniorerna när det är dags. Än så länge använder jag färdiga spellistor som andra har gjort, med ungefär samma musiksmak som jag har. Den lista jag har börjat lyssna på (som bilmusik) är flera timmar lång, och är bara en av flera listor, så jag har inte bråttom att göra en egen. 😉 Dessutom har de poddar också 🙂 men där har jag inte börjat botanisera – än.