Allmänt

OK, OK

Jag gjorde kanske inte allt som stod på listan, men en del blev gjort. Hade totalt glömt bort att jag skulle övningsköra med F, och det tar ungefär tre timmar. Ja, inte körningen, den tar en timme, men allt surrandet och fikandet efteråt… 😉

Altansoffan är nu delvis isärmonterad och dynorna har flyttat inomhus. Återstår bara att få ner dynorna i källaren (tvättstugan) – men var sak har sin tid. Själva soffstommen får stå kvar utomhus under vintern, den står inte i vägen när jag ställt delarna på varandra. Nu har jag satt upp ljusslingan! Det bidde ingen tvätt den här helgen, då behovet inte var så akut. Jag körde en extra diskmask istället* så nu är bänkar och bord rensade i köket! 🙂

B hade tänkt komma förbi under söndagen, men det blev hastigt ändrade planer. Nå, jag planerar att träffa henne och familjen nästa helg istället. Jag ska bara kolla vilken dag det passar bäst att jag kommer. Det kan hända att jag ”råkar” fara en sväng förbi shoppingområdet S också, men det är inte bestämt än.

Mitt kontor ser ut som att det varit inbrott under helgen, men det är bara som jag lämnade det i fredags – trött och hungrig och irriterad. Ni vet hur det är: om något går galet så gör det så på fredag eftermiddag, helst när alla andra gått hem… 🙄 Jag ska försöka röja upp här idag, sortera rätt saker i rätt pärmar och – framför allt – rätt kontor. Allt jag har inne på kontoret bor nämligen inte hos mig utan en del blev inlånat i fredags.


*) Jag kör helst inte disk- och tvättmask samtidigt, då en propp kan gå, och jag har så himla svårt att hitta vilken av alla proppar det är. Jag har tre olika ställen med proppskåp, men det hjälper inte – elen i Snigelskalet är inte anpassad till all modern elanvändning samtidigt.