Allmänt

Genanta minnen

När jag tog på mig sockorna i morse, kom jag ihåg ett väldigt genant minne… Det är så att jag tidigare alltid hade haft en säng med fot- och huvudgavel, ända tills jag köpte den jag har nu (för ett antal år sedan). Då fick jag lära mig, the hard way, att om man sitter för nära fotänden och lyfter upp benet för att dra på sig sockan, ger madrassen efter – utan någon bromsande fotgavel! 😆 😆 😆 (Det var på den tiden jag fortfarande tog mig upp själv från golvet.) OK, vi har alla gjort mer eller mindre korkade saker, eller hur? 😉

Dagarna flyger förbi, jag kan inte fatta att det redan är fredag! Igår satt jag med på utbildning hela dagen och blev så inspirerad av den att jag blev kvar länge på jobbet. Lite längre än jag tänkt, men det var så roligt att prova använda det jag lärt mig. Idag börjar vi dagen med arbetsplatsträff (APT) då vi ska se film! 🙂 Ja, OK, det är en filmad föreläsning – men vi kanske får popcorn? 😆

Det här blir ett typiskt fredagsinlägg; bara svammel, och ju längre framåt dagen, desto värre blir jag. 🙄 Men det är bra att ha roligt på jobbet, våra fikastunder på fredagseftermiddagarna brukar spåra ur åt alla håll samtidigt… *he he* 😉