Allmänt

Roligheter

Jag hade fått ett SMS i morse, som tyckte att vi i tjejgänget skulle träffas om ett par veckor! Kul, jag har inte träffat någon av dem, annat än en snabb sväng t ex i affären, på jättelänge! Dels har gänget delats åt olika håll, dels har covid ställt till det. Man har ju inte kunnat träffa folk på länge – men nu är det dags. 🙂

Kylan fortsätter, och idag är det dessutom grått och tråkigt väder. Hugaligen! 🙁 En liten tröst är att det åtminstone inte snöar (eller regnar), så dagen är inte helt förstörd. Än. Jag ska på utflykt om en kvart, vi får väl se vad som händer då.

Kors i taket! Igår kom jag ihåg att åka till Återvinningen med de stora kartongerna jag packat in i bagaget, så nu kan jag lasta in varor där igen! Dessutom – håll i er – hann jag både på Apoteket OCH på affären (för att köpa kattmat) under gårdagen. När jag köpte kattmaten hittade jag dessutom små ljuslågeformade LED-lampor till ljusstakarna, så jag slog till och köpte flera förpackningar.

De har alltid varit slut när jag varit på jakt efter dem, men i år kom jag äntligen ihåg att söka dem före första advent. Det är lika irriterande varje gång jag köper små lampor till ljusstakarna, LED eller ej – varför är det 3 i varje förpackning, när ljusstakarna har 7 ljus??? Irriterande, speciellt när jag ska byta från ”vanliga” lampor till LED och alltså behöver 14 lampor till två ljusstakar.