Allmänt, Foto

Liten felberäkning

Alltså, jag hade ju kunnat jobba hemifrån redan idag, men det visste jag inte i förväg. Ett (fysiskt) möte har ställts in, så jag har bara onlinemöten resten av veckan. Ja, ja. Jag klarar mig nog. Planen att ta hem datorn ikväll verkar hålla, i alla fall. Sedan ska jag hårdköra nya webbsidan; planen är att den ska vara klar till årsskiftet. Om jag gör min bit klar kanske jag kan hjälpa andra som inte hunnit med sin del.

Kylan håller i sig, jag glömde kolla hur kallt det var i morse, men runt -18 grader skulle jag tro. Bilen körde jag in i garaget igår, så den var isfri och varm i morse. Nu har jag ju provat motorvärmarkontakten och sett att den funkar, men eftersom bilen är (någotsånär) ren kan jag köra in den i garaget igen. Lite trångt, bara, att få in eller ut fötterna på förarsidan, då jag har en irriterande förmåga att hamna lite för nära väggen. 🙄

Gårdagens middag blev excellent! Jag kommer att äta matlåda ett par dagar med resterna som blev över. (Läs: jag slipper laga middag!) Nu blev det ett hopkok av vad jag hade hemma, inte av vad som skulle vara i enligt receptet, men det blev gott ändå. 🙂 Enda felet var att jag hade så ont i benen att jag var tvungen sitta vid köksbordet och hacka saker, vilket gjorde att vatten (från durkslaget jag sköljt grönsakerna i) rann överallt… 🙄 (Jag satte ett reklamblad med dagstidningsstruktur i pappret under, och hackade klart.)

Jag och A kom sent (som vanligt…) till jobbet och var så förundrade över att S och A inte var på plats. Var de sjuka? Ingen hade meddelat något till vare sig henne eller mig – och så plötsligt kom de promenerande i korridoren i alla fall! De hade haft ett gemensamt onlinemöte som började innan vi (A och jag) ens hunnit komma. 😳

Den här veckan verkar det vara ”Black Week”, d v s rea överallt. Vilken tur att jag redan listat ut att jag inte behöver köpa exempelvis ny TV just nu, då affärerna gärna höjer priserna i förväg för att kunna ”rea ut” apparaterna till ordinarie pris. 🙄 Jag har redan räknat ut vad jag ska köpa i julklapp till de stora barnen, och väntar på förslag från mamman till de små. Det är inte lätt att hänga med i vad som är populärt nu för tiden, men B har bättre koll än jag.