Allmänt, Foto, Katter

Typiskt

Siri har verkligen börjat bonda med mig nu, se hur hon sover sött på mitt ben! Tyvärr var jag tvungen att flytta på henne, för jag skulle till jobbet. Jag hade mycket hellre legat kvar på soffan och chillat mer med henne, men det hade jag inte vare sig tid eller råd med. 😉

Sigge gick ut innan jag for till jobbet, och gick tydligen någon längre runda, för han hann inte komma in innan jag åkte iväg. Nå, då har jag en Kall, Frusen, Hungrig, Okliad och Upprörd katt som väntar på mig när jag kommer hem på lunch. 😆 Jag släpper in honom, han kollar maten, ger mig en förintande blick och går sen och lägger sig på favoritplatsen; längst uppe på klöstornet. Been there, done that. 🙄

Jag eldar adventsljus för fullt nu, har kommit ikapp med det andra ljuset. 😉 Det är bara när katterna är ute som jag törs tända dem, så det blir en snabbis emellanåt. Nå, veckorna rusar iväg och snart får jag tända ljus nr 3! Julklapparna har börjat anlända, jag har ett paket kvar som kommer imorgon (enligt beräkningarna), sedan får jag börja slå in paket! Alla julklappar är inte klara, men jag ska inte beställa fler. Tror jag. (Jag vill ju shoppa IRL också, men vi får se hur jag hinner/ orkar.)

Inatt provade jag att – istället för TV:n – lyssna på bok, med sleep-funktionen på. Faktiskt somnade jag båda gångerna innan tiden tog slut och boken tonade bort i fjärran. Sedan fick jag backa lite (med 10-minutershopp) tills jag kände igen att jag hört det som sades.

Jag minns inte alltid om/ vad jag drömt, men inatt har jag drömt. Mer eller mindre läskiga drömmar, som inte berodde på boken, utan på att jag var proppmätt när jag lade mig. Matsmältningen väcker demoner inom mig. 😉 Det är alltid när jag är proppmätt som jag drömmer skrämmande historier. Annars kan jag drömma behagligare drömmar, som alltid slutar med att jag äntligen hittar en toalett – och så vaknar jag och måste gå på toa. 🙄