Allmänt, Foto

Bildbevis

Så här vackert var det i fredags morse. Månen var nästan full, himlen visade sina bästa pastellfärger – och det var kallt, runt -20 grader. Jag var tvungen ta en bild från kontoret.

Lördag tog jag en snabb bild och skickade till F, som var helt inne på samma spår som jag: ingen övningskörning den här helgen. Det var -27 grader när jag steg upp, sedan blev det någon grad varmare, som ni ser på termometern. Sorry för den suddiga bilden, men den togs i all hast när jag passerade termometern.

Kolla! Lillebror (blå) och storebror (röd) sida vid sida! Det har inte skett sedan jag sålde den blå Mazdan. Observera ytan på motorhuv och rutor på den röda: det kom underkylt regn! 😯 Det var bara -3 grader när jag for hem från jobbet igår, och idag är det ett par plusgrader. Snabba svängningar, minsann!

Jag har uppdaterat A om att jag tänkt koka palt under helgen, men tror jag skjuter paltkoket till nästa helg, då han jobbar. Det finns annat jag kan laga under den kommande helgen (förutom ärtsoppan). Till exempel har jag en korvring jag måste hitta på något att göra med. Korvsoppa? Ugnskorv? Åka till nåt bra ställe att grilla korv & koka skogskaffe på? 😉 Den som lever får se.

Handlandet blev flyttat till idag, då jag inte tänkte skrapa underkylt regn från vindrutan mer än en gång. Jag hade mat hemma att värma, och både ciggen & kattmaten räckte precis till i morse. 😉