Allmänt

Workout

Jag var och handlade igår – allt, utom kattmat och cigg. 😉 Det var rena workouten för mig, jag har ju ingen som helst kondis, men orkade ändå släpa in kassarna när jag kom hem. Förutseende nog hade jag tagit med mig fyra kassar från bilen (ni minns väl lådan jag ställt i ordning?) och det var nätt och jämt att allt rymdes. Nu ska jag klara veckan även om matsedeln blir till viss del ändrad. Ja, det fanns färdiggrillad karré i butikens charkdisk, så jag slog till. 😉 (Dessutom köpte jag en rå karré, som jag tänkte laga till helgen istället för under veckan.)

Trots att jag handlat och burit in allt, så fick jag inte speciellt ont i knäna den här gången?!? De känns som vanligt idag och var inte speciellt onda igår kväll heller. Alltså, de är ju inte bra, men de pulserar inte av värk när jag är stilla. Det kan förstås bero på att jag inte handlade direkt efter jobbet, utan jag for hem och tog en omgång extra av värktabletterna – och lät dem börja verka – innan jag åkte till affären. Nå, nog gnällt om mina knän idag – jag har faktiskt inget att gnälla om den här gången. 😉

Det var inte lika kallt i morse, som det var igår, ”bara” -17 grader. Faktiskt gick Siri ut, däremot vet jag inte om Sigge också var ut en sväng. Båda sov lugnt när jag for till jobbet, i alla fall, så jag antar att han varit ut en snabbis. Det ser ut att fortsätta med det fina vädret åtminstone en dag till: även om nätterna är kalla, så är solen framme på dagen och lyser upp tillvaron. Det finns hopp om vår! 🙂

UPDATE
Det har varit mycket snack om de höga matpriserna den senaste tiden, förutom räntor, el och bränsle. Det finns ett (av flera) diskussionsforum på FB som jag följer, där det är meningen att man ska ge tips och råd åt varandra för att få vardagens kostnader och utgifter att gå ihop. Så har åtminstone jag uppfattat det? Det stämmer förstås inte alls, utan där blandas allt från aktiespartips till koka-soppa-på-en-spik-recept. 🙄 Ja, ja. Man behöver inte läsa allt eller följa alla råd, så då kan det vara intressant läsning emellanåt.

Påsken närmar sig, men jag har inga planer för den. Inte än, är väl bäst att säga. Jag ser fram emot ett par extra lediga dagar – har inte sökt semester utan nöjer mig med de röda dagarna – som förhoppningsvis blir fina. Kanske t o m så pass fina att de lyckas locka mig utomhus? 😉 Om solen värmer kanske jag sitter någon stund då och då på altanen med en bok i hörsnäckorna – vi får se.

2 kommentarer på “Workout”

  1. jag har beställt vit snö, blå himmel och strålande sol till påsk när jag flyger norrut på mitt kvastskaft 🙂 skidorna ska med så att jag kan åka i fäders spår!

Kommentarer är stängda.