Allmänt, Foto

Jobbelijobb-jobb-jobb

Som om jag inte tillbringar tillräckligt mycket tid på jobbet den här veckan, så var jag tvungen att ta hem en del ärenden och göra under kvällen igår. Det blev 4,5 timmar i datorhörnan. 🙄 Men först tog jag en rejäl tupplur, för värmen knäcker mig totalt. Tack och lov har det ännu inte blivit så jättevarmt inomhus – men ute… *pustar* Sigge sov inomhus hela dagen igår, gick inte ut förrän sent på kvällen när det börjat svalka av. Det är jobbigt för pälsklingarna i hettan, så jag hoppas verkligen att Siri har ett svalt ställe att vila på under dagtid.

Det blev middag från Grillen igår. Jag tänkte fara och handla efter jobbet, men det var så många bilar utanför affären, så jag tänkte att om jag äter först, så köper jag inte så mycket onyttigheter. Det slutade med en tupplur efter maten – och sedan hade jag inte tid att fara någonstans, hade ju jobb att göra. Jag har ju hela semestern på mig att handla, eller hur? 😉

Ni vet hur det blir med semestern och bloggen; bloggandet kommer att tunnas ut ordentligt då jag inte sitter framför skärmen varje dag. Då och då kommer jag att lägga in något, men det blir långt mellan inläggen. Därför passar jag på att önska er alla en glad och trevlig sommar! 🙂

Stekande sol, molnfri himmel, ingen blåst att tala om – huvva! 😉

4 kommentarer på “Jobbelijobb-jobb-jobb”

 1. Ha en härlig semester. Håller en tumme för att du hittar Siri snart och att hon mår bra.

  1. Tack!
   Siri kom hem av sig själv precis när jag kommit hem från jobbet! ❤

 2. Ha en skön semester. Jag får bita ihop i 4 veckor till!

  1. Vi ses senare i sommar?
   PS du har väl inte missat att säsong 7 av Outlander kör igång imorgon? ?

Kommentarer är stängda.