Allmänt

Bortkollrad

Jag blev sen till jobbet i morse, p g a den älskade snoozeknappen på mobilen. 😉 Ja, ja – nu är jag här, slår igång datorn – och får direkt en påminnelse om ett möte kl 08:30?!? Vadnudå? Jag har inte accepterat något möte den tiden, varken idag eller någon annan dag. Det är säkert någon äckligt morgonpigg människa som kommit på något precis i morse. *hmpf* (Hupp, mötet blev plötsligt flyttat till 9:00 istället?)

Igår började jag få ont i foten och idag är det ännu värre. Jag kan knappt gå, men det är bara att bita ihop och låtsas som att det regnar – jag ska ju till frissan idag! Visserligen kan jag ta mig dit med kryckan, men det är lite bökigt att ha den med mig, speciellt som jag ska handla efter klippningen. Ja, som ni förstår så for jag aldrig till affären igår, p g a den onda foten. Det får jag sota för idag, då foten är ännu ondare. 🙄 (Jag funderade faktiskt på att kolla om A kunde fara och handla åt mig, men lät bli.)

Jag är lite halvstolt över mig själv efter gårdagens bedrifter: jag håller på med översättning av en av webbens sidor – och det går bra! Det var så att jag fick materialet igår, med uppmaningen att ”materialet ska finnas på den engelska sidan också”. Hupp! Samtidigt är det roligt att göra något annat, lite utanför min comfort zone. 😉

En annan sak utanför min comfort zone är att dela ut behörigheter i ett väldigt krångligt system vi använder. *djup suck* ”Någon” har kommit på att varje behörighet, för varje del av systemet, ska skapas genom (minst) fyra klick, istället för att man skulle kunna bocka i ”kryssrutor” och ge personen alla behörigheter på samma gång. Mycket irriterande, och jag har passat på att vara med i en enkät från företaget och bett om att de ska använda mitt förslag. Få se om de hör av sig? 😉

Nå, det är fredag på riktigt idag, och jag har inga planer för den här helgen heller. Jag börjar med att klippa mig, sedan far jag och handlar, och sedan ser jag om jag har råd att tanka bilen. 😉 Ungefär. På tal om klippningen så har jag ännu inte bestämt mig om jag bara ska jämna till kalufsen eller om jag ska klippa bort rubbet… Minst en decimeter ska hon få ta bort – men det kan bli mer. Just nu är jag väldigt less mitt alldeles för långa hår, det som att ha en bläckfisk på huvudet, speciellt när jag tvättar det. Långa slingor åt alla håll. 🙄