Allmänt

Ett av mina andra jag

Idag ska jag få ta hand om en annan avdelning, åtminstone fram till en stund efter lunchen. Jag ska väl inte hinna göra så stor skada under den tiden. 😉 Nej, det är faktiskt roligt att göra något annat då och då, även om jag har liiiite ont om tid just nu – men det kan inte hjälpas. Jag slet som ett djur igår för att hinna med allt jag tagit hem, men då jag saknade en del utskrifter jag behövde, fick lite vara ogjort. Nå, jag hinner nog göra det under eftermiddagen. (Note to self: glöm inte hämta utskrifterna ur skrivaren idag!)

Vi bytte ju skrivare, så den står numera längre bort plus att man måste ha sin egen ”tagg” för att få ut utskrifterna – jag kan alltså inte be någon annan hämta dem åt mig, när denna någon ändå går till skrivaren. Lite vardagsmotion skadar inte, men jag brukar skicka utskrifter under dagen och hämta allihop på kvällen, innan jag går hem. Nu glömde jag dem i förrgår, då jag plockade ihop allt jag skulle ha med för att jobba hemifrån. Ja, ja. Det är smällar jag får ta. 😉

Katterna är helknasiga, nu när värmen och barmarken kommit! Siri nattsuddar, och vill helst inte vara inomhus alls. Hon går runt och skriker åt mig när jag inte släpper ut henne direkt igen. Sigge gillar att undersöka grannarnas trädgårdar – han går aldrig långt bort – medan Siri försvinner längre bort till värmeverket och älvstranden, där det förmodligen är gott om byten. Hon har inte burit hem något än, men det är bara en tidsfråga. Samma med Sigge – de är duktiga jägare båda två.

Altansoffan är fortfarande orörd, men kanske under helgen? Det ser ut att bli fint väder hela helgen, kanske t o m lite varmt, så jag är svårt sugen att plocka fram den. Även om jag egentligen behöver olja altanen först – men det går ju att flytta soffan även om dynorna är i den. Jag tog bort ”klämmorna” som håller ihop soffdelarna förra året, då de var så himla svåra att få på plats – för att inte tala om hur svåra de var att ta bort när jag monterade isär hela konkarongen. 🙄

Mina naglar är fortfarande inte lackade, men vilken dag som helst… Jag ”ska bara” först, enligt principen att vissa saker går att skjuta upp hur länge som helst. 😳 Nå, naglarna far ingenstans, och inte nagellacket heller. Jag får helt enkelt ta mig tid, någon dag då jag har tid att låta lacket torka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *