Allmänt

Kallare

Eftersom jag jobbar hemifrån idag har jag stängt fönstret vid jobbskrivbordet i vardagsrummet. Det var bara typ 9 grader i morse, så jag har förberett mig inför stillasittandet: fleecekofta och stickade strumpor. En kopp värmande te/ kaffe kommer också att dyka upp på skrivbordet när telefontiden närmar sig. Inomhus är det 18 grader, i alla fall där termometern hänger på väggen. Nå, jag ska inte klaga – hellre svalt än för varmt. Det kan dessutom hinna bli varmare under dagen, då himlen nu på morgonen är klarblå med bara små moln.

Igår förberedde jag mycket att ta hem, så jag har några mappar som väntar på mig. Sedan ska jag göra filmerna jag nämnt tidigare – och det blir spännande! 😆 Det är delvis även därför jag stängt fönstret, för att slippa ljud från förbipasserande när jag börjar spela in. På tal om inspelningen så har jag inte skrivit något manus utan tänkte köra freestyle. Jag ska alltså inte synas, bara höras, då det är instruktionsfilmer jag ska göra. Det är en lagom hemsk upplevelse, att lyssna på min egen röst när jag provar spela upp det jag spelat in. 😳 Nåja, jag låter tydligen sådär – det är bara att gilla läget.

Katterna vet jag inte riktigt var de är just nu, eventuellt är Siri inne och sover uppe på vinden, men Sigge är definitivt ute och gör grannskapet osäkert. Siris tracker har slut batteri, men Sigge går fortfarande att spåra. 😉 Nå, de är inte långt borta. Siri har bytt revir sedan det förmodade älvdoppet; förr färdades hon i öst-västlig riktning, nu går hon i nord-sydlig riktning istället. Hon tar längre turer än Sigge, han går bara ett par hus bort medan hon färdas utom hörhåll för mina lockrop.

Jag är shoppingsugen, det räckte inte med ”bara” en ny handväska för inte så länge sedan. 😉 Både IKEA och diverse klädbutiker online lockar mig idag. Ja, IKEA lockar mig alltid, även om jag inte behöver något så är det ett trevligt ställe att besöka. Kläder, däremot… 🙄 Jag försöker hålla en hård linje; inget nytt innan jag rensat ut gammalt. I och för sig finns det alltid sådant som behöver förnyas, kläder som nöts ut med tiden (typ leggings och underkläder) och då är det lätt att något annat plagg (eller två eller tre) ”råkar” slinka med i den allmänna shoppingivern. 😉

Just nu har jag en retur som väntar på köksbordet att jag ska komma ihåg att ta med den till affären och skicka tillbaka den. Jag har ett annat paket jag också ska skicka, måste bara packa det först (jag tror jag har en låda i lagom storlek). Vilken dag som helst… 🙄

3 kommentarer på “Kallare”

  1. Ahh, IKEA ja.. Inte varit dit sen jag slutade jobba för 2 år sedan. Skulle kunna tänka mig ett besök nu.. Ja jag har inte kört bil längre bort än typ 4 mil heller sen dess ????

    Var ju iofs till Stockholm och kattvakt 10 dagar i maj ifjol men då tog jag tåget. Sen fick jag ÅKA med i fd jobbarkompisens bil till Sundsvall för typ 4v sedan. Det är mina utflykter på 2 år det ????

    1. Ja, här funkade inte emojis som de heller inte gör på EFIT-sidan utan det blir istället ”????” . Är nått med ”gammal databas” och ”fel språk/kodning” som jag förstått. Däremot på kludd.se funkar det och tror det kan ha nått göra med att Erik på Manufrog fick fixa till databasen, återställa från nån backup och trixa och kan ju fått rätt ”språk” då.

  2. Hur kan man klara sig utan att besöka IKEA på 2 år??? 😉 Jag sparar ihop en lista med allt jag ska kolla på när jag far dit, men det betyder inte att jag köper allt jag skrivit upp. I de flesta fall kollar jag bara.

Kommentarer är stängda.