Allmänt

Jahaja

Det är mulet idag men – just för tillfället – inget regn. Däremot verkar det ha regnat inatt, då det var blött på bilen. Katterna kom in, och Sigges halsband är nu på laddning, medan Siris har börjat skicka meddelanden att det snart är dags för hennes halsband att laddas också. Ja, ja. De små liven hittar ju hem även utan fungerande tracker – men det är så himla kul (och beroendeframkallande) att kolla var de håller hus när de inte är hemma. 😉

Det finns frestelse till middag idag igen, och idag måste jag verkligen fara och handla. Jag har skjutit upp det så länge jag kunde, men nu är det dags. OK, planen var att fara igår, efter att jag värmt och ätit mina middagsrester, men jag iddes inte. 😳 Det ösregnade och var inget roligt väder alls, så jag struntade i att handla. Alltså, jag gillar ju regn, men inte när jag handlat flera kassar med mat som jag sakta lyfter uppför bron, ett trappsteg i taget. Då får handlandet vänta.

Jag skrev en minneslapp åt mig själv igår och försöker nu komma ihåg vad jag egentligen menade med den? Den är väldigt kryptiskt skriven, men jag tror att jag har någotsånär koll på vad jag skulle komma ihåg till idag. Jag saknar ett dokument som jag vet att jag fått, men det kan vara i någon av de osorterade högarna på skrivbordet. Det är dags att sortera lite grann idag, jag har ju pippi på att inte sortera utan bara lägga allt i högar. Jag vet (ungefär) vad som finns i varje hög, men de andra stackarna kan behöva få pappren insorterade i rätt pärmar.

UPDATE
Minneslappen är åtgärdad, men det mesta av sorteringen är kvar. Det ramlar in nya ärenden hela tiden, mer eller mindre brådskande. Katterna har fått mat och gått ut igen när jag var hem på lunchen. Sigge är fortfarande utan halsband (jag iddes inte sätta på honom det fast det var laddat) och Siri har nu slut batteri – men jag hör åtminstone pinglan när hon är i närheten.

UPDATE 2
Det var ju så klart att hissen inte funkade precis när jag tänkte gå och fika. *hmpf* Då fördriver jag några minuter med att gnälla av mig här, och sedan stämplar jag ut tidigt (och far och handlar). Det är hantverkare i farten på vårt tak (!) så det kan hända att det är de som har stängt av strömmen till hissen p g a någon anledning. Spela roll, gummiboll. Jag har godare kaffe hemma. 😉