Allmänt, Foto

Känns som kortvecka

Regnet öste ner i morse när jag skulle fara till jobbet. Tog med ett paraply, men när jag for hem på lunch hade det slutat regna. Nu är paraplyet hemma igen – så då kommer det väl att regna när jag ska hem? 😉

Jag gick omkring hela dagen igår, ända till eftermiddagens jobbfika, och trodde det var tisdag. Gissa om jag blev glad när jag upptäckte att det var onsdag? 😆 Jag vet inte vad som hände, men antagligen var både måndag och tisdag så överhopade med jobb att jag glömde/ missade att det var en natt däremellan.

Nu är jag på rätt köl igen, trots en nattlig sittning med ”Yellowstone”. Nu är jag på säsong 5 så jag blir nog klar under helgen. Men det har ju kommit avknoppningar från den serien, ”1883” och ”1923”, så en stor del av hösten verkar vara räddad. Om jag orkar med den familjen hela hösten…? 😉 Annars får jag väl hitta något annat att titta på, utbudet är större än jag hinner med; har ju en bunt böcker att ta mig igenom också. För att inte tala om stickningen jag ännu inte börjat med.*

Gårdagens middag hoppade jag helt enkelt över. Alltså, jag lagade inte någon riktig mat, det blev smörgås (och TV-plock under kvällen) istället. Det spelar ju ingen roll, jag behöver inte laga mat om jag inte vill. En av finesserna med att vara vuxen och bo själv. Ingen som gnäller över bristen på (tillagad) mat. 😆 Jag har mat hemma, behöver bara ta mig i kragen och laga till den.

UPDATE
Direkt efter ett tidigt möte blev jag uppmanad att flytta bilen. Taket på jobbet har renoverats under hela sommaren, men nu är byggställningarna borta så jag kan stå på min vanliga plats igen. Just idag var det någon uppföljning som skulle göras, med bara (”bara”) en kranbil, inga ställningar, som jag stod i vägen för. Som tur var fanns det lediga platser att flytta till på rätt sida av ingången, då jag brukar ha svårt att hitta bilen om jag fått ställa den på fel sida. 😉 Vanans makt är stor.

UPDATE 2
Siri kom in under lunchen och försvann direkt upp till sovrummet. Nu vilar hon upp sig för att orka med kvällens/ nattens lek och stoj. 😆 Hon har inte varit till värmeverket det senaste dygnet, så hon får nog bråttom dit när jag släpper ut henne igen. Vi har våra vanor och rutiner, både hon och jag.

Jag har grymt ont i knäna idag. Det onda kommer och går i en sorts skov, som jag tror har med vädret – framför allt vinden – att göra. Ju mer det blåser, desto värre blir knäna. Efter lunch tog jag med Mitt Stöd I Tillvaron, oftast kallad Kryckan. Jag ska ju ändå inte handla eller så, bara ta mig till och från bilen.

UPDATE 3
Oooof! Nu har jag skickat in en beställning på bara det allra allra nödvändigaste jag behöver förnya i garderoben (läs: underkläder och sockor) och det blev skitdyrt fast det var en billig postorderfirma! 😳 OK, ett par andra plagg slank också med, men inte många. Nu får det vara färdigshoppat för mig under en lång tid framöver. Det blir väl när jag ska jaga julklappar till barnbarnen… 🙄 Håhå jaja.

Viktigt vetande: jag har beställt många gånger från den firman och hittat de modeller av trosor och – framför allt – BH:ar som passar mig bäst. Alla kvinnor vet hur viktigt det är att ha en skön och välsittande BH.


*) Jag har köpt garn men inte stickor – de var slut i hyllan på affären. Det kan finnas stickor hemma i gömmorna, men jag har inte lagt ner så mycket energi på det projektet än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *