Allmänt

After Work

Jag blev bjuden på middag hos syrran igår, eller – som hon kallade det – after work. Hela gänget, utom K och B, var samlat där så det blev en jättemysig kväll! God mat (jag är fotfarande mätt) med tårta som efterrätt. Gah! Att jag inte sprack!

Även om det varit både regn och blåst under dagen, så klarnade det upp och stillnade av under kvällen. Det var rätt skönt att sitta där ute och vifta bort de få mygg som vågade sig i närheten. Till slut var jag tvungen att åka hem, jag hade ju trots allt jobbat hela dagen och hade nästan en timmes bilkörning innan jag var hemma.

Ibland, speciellt kvällstid, får jag ett ryck då jag ser älgar överallt. – En älg!!! Nej, det var en buske… Men där är en älg!!! Nej, det var en postlåda… o s v. Då kan det bli lite jobbigt att köra långt. Igår såg jag bara “de två vanliga älgarna” – ett stenblock med mossa, och en buske – som jag reagerar på varenda gång jag tycker mig se älgar. Jag VET att de alltid står där (speciellt stenblocket ) och ändå reagerar jag på dem.

Om jag någon gång verkligen skulle se en riktig älg* på (eller nära) vägen så skulle jag nog tro att det var en hägring och köra på den. Och då skulle ju alla mina farhågor bli besannade. Jag skulle ha kört på en älg.

Vi har alla våra olika fobier. 😉

[tags]after work, middag, älgar, olyckor[/tags]

*) Jag vet mycket väl hur en älg ser ut, men har ännu inte kört på någon. De (riktiga) älgar jag sett när jag kört bil har stått långt från vägen, på någon åker eller vid något vattendrag.