Allmänt

Inte än

Det går trögt med pimpningen. Jag är svårt drabbad av tillbaka-till-jobbet-ångest och tar mig knappt från soffan. Dessutom upptäckte jag att jag visserligen har skruvar, men fel sort. Jag får vänta till imorgon innan jag kan köpa skruvar, förhoppningsvis av rätt sort.

Så fort jag gjort färdigt allt (utom dörren till högskåpet, som skulle ha tre gångjärn – vilket jag missat och givetvis därför bara har två) ska jag fota och lägga ut här så ni får se! Än är inte spegel, toarullehållare, handdukshängare och -krokar på plats, men vilken dag som helst… 😉

Igår lånade jag över grannarna för att dels komma och se mitt badrum (de har planer på att göra om sitt nästa sommar), dels hjälpa till med att förankra högskåpet i väggen. Visst hade jag kunnat göra det själv, om jag bara haft rätt sorts skruvar (en annan sort än de jag behövde idag – jag har lyckats köpa helt fel sort, de duger inte till något). K envisades med att göra det åt mig, och lite hjälp tackar jag aldrig nej till! 😉 Under tiden hann jag prata en stund med B, så det var riktigt trevligt.

Jag håller på att beta mig igenom ett par hörböcker av Jo Nesbø, en författare som jag inte läst (hört) något av förut. Ville prova en ny författare, men än så länge vet jag inte om jag fastnat för honom. Det kan bero på att jag hellre läser än hör på böcker, så jag ska prova med någon i pocketform också. Han kan vara bättre på papper, i den form jag gillar böcker bäst.

[tags]badrum, slut semester, jobbångest, grannar, böcker, Jo Nesbø[/tags]