Allmänt

En vanlig onsdag

Regnet duggar lätt idag igen. Inte så mycket att jag behöver paraply men jag blir ändå fuktig på jacka, hår och glasögon. Perfekt soffväder, som gjort för soffa, filt, kuddar och en katt på magen. Det har jag provat när jag gick hem och lunchade. 😉

Flytten till mitt nya kontor har inte kommit igång än. Få se när det blir av. Jag har inte bråttom, men den som ska ärva det här rummet efter mig verkar ha det. *lutar mig tillbaka och tar det lugnt*

Idag är första gången på länge som jag har joggingskorna istället för tofflor/sandaler. Trots regnet igår gick jag barfota i mina tofflor, men det skvätte in i dem så de blev blöta när jag gick hem. Sen frös jag hela kvällen (inte om fötterna, utan i hela kroppen) så jag bestämde mig för att inte blöta fötterna idag.

Jodå, jag roade mig inatt med att sätta upp det mesta i badrummet. Ikväll ska handdukskrokarna upp och sen får jag ta fram kameran, så ni också får se! 😉

[tags]regn, gråväder[/tags]