Allmänt

Fel tidszon

Min kropp och hjärna har ännu inte ställt om till rätt tidszon efter semestern. Jag är ännu kvar i semesterzonen, med jobbzonen någonstans i fjärran. Nå, så småningom kommer jag att hamna rätt, men det är aningens (bara aningens) irriterande att min mat- och sovklocka ringer vid helt fel tillfällen.

Ikväll tog jag mig hem från jobbet, lagade till och åt middagen – och sen har jag sovit gott på soffan! Så, vad ska jag nu göra, kl 02:15, pigg och alert? (Jag har nyss diskat, så det är redan gjort.) Pimpa badrummet, kanske? *lyser upp* Det är ju en idé…!

Jag har köpt nya skruvar och hoppas verkligen att det är rätt längd, modell och anpassade för rätt material den här gången, samt att jag inte kommer att behöva borra innan skruvning. Jag har nämligen ingen borr. En av mina små brister. (De stora bristerna går vi inte in på ikväll.) Väldigt irriterande de få gånger jag verkligen skulle behöva en borr, men jag får väl önska mig en i julklapp eller så. *rycker på axlarna*

På jobbet är det som vanligt. Precis som vanligt. Har jag verkligen bara jobbat två dagar efter semestern? Jag skulle kunna svära på att min semester var för länge, länge sedan. I år hade jag inte ens glömt några lösenord!?! Betyder det att min ledighet var för kort? 😉

[tags]tidszon, mat- och sovklocka, badrum, borr, jobb[/tags]