Allmänt

Inget än

Det har inte blivit något shoppat än. Jag måste vara sjuk? 😉

Det enda jag handlat än mat, men det är gjort under förvirrade former. Jag vet ju att jag inte ska gå och handla när jag är hungrig, men bröt mot den regeln idag. Givetvis kom jag hem utan något att äta (kom på att jag faktiskt redan hade mat hemma) och – värst av allt – utan kattmat! Det betyder att jag måste gå till affären imorgon igen, för kattmaten räcker till ännu någon påfyllning. Den är inte helt slut.

Vissa rykten säger att jag kan få ha bilen hela helgen, andra rykten menar jag kanske inte alls får ha den. Vi får väl se. En bil måste jag under helgen, men om det blir min eller A:s får jag väl se imorgon elller på lördag.

Imorgon byter jag kontor! 🙂 Jag har försökt rensa drivorna av papper idag för att slippa släpa med mig allt för mycket till nästa korridor, men det värsta är kvar: alla pärmar i bokhyllorna… OK, jag håller ju de flesta ständigt uppdaterade men det finns mycket som behöver gås igenom och eventuellt arkiveras. Jag behöver inte ha allt ståendes framme.

Jag såg “Sixties” på TV en kväll och fastnade direkt! Det är ju ingen hemlighet att jag gillar 60-talsmusik, så det var hur kul som helst att se och höra gamla favoriter. Nu återstår bara att försöka pricka in de andra avsnitten också. Jag måste komma ihåg att programmera in dem för inspelning!

[tags]shopping, mat, bil, kontor, Sixties[/tags]