Allmänt

Shoppingiver

Lönen kom idag! 🙂 Räkningarna är betalda och jag vill så gärna shoppa upp de kronor som är kvar.

Dels skulle jag vilja ha nya snygga skor, ett par välsittande jeans och en ny jacka. Dels skulle jag vilja ha en ny dator (en laptop), nya soffor och en ställbar madrass, så jag kan hissa upp huvud- och/eller fotänden vid behov. Det finns så många böcker jag vill ha, inklusive en snyggare bokhylla att ställa dem i (bokhyllan i sovrummet är verkligen inte vacker).

Möjligheterna är oändliga – och ändå sitter jag här. Utan att ens försöka kika på några shoppingsajter över huvud taget. Jag har drabbats av en inre köpspärr. Jag vill (och har råd* att) shoppa men kan inte förmå mig att göra det.

Ha! Känner jag mig själv rätt, så tar det inte lång tid för den spärren att lossna, och då shoppar jag loss rejält. Jag har ju t ex pengar tillgodo på min Ellosfaktura…

[tags]lön, räkningar, shopping[/tags]

*) Ja, kanske inte allt, men något av det jag önskar har jag råd med.