Allmänt

Inte igen

Nä-äh! Nu har jag sovit bort kvällen igen! *irriterad på mig själv*

Å andra sidan har jag faktiskt hållit mig vaken osedvanligt länge – utan minsta tupplur – både igår och i förrgår, så jag hade väl sömn som behövde tas igen. (Jag är faktiskt fortfarande trött.)

Ibland är jag riktigt snabbtänkt. På morsans avdelning av äldreboendet har det dykt upp en omärkt jacka i hennes storlek. Personalen frågade mig om den var hennes, och jag blev osäker. Syrran har stenhård koll på morsans kläder – men hon är ju några tidzoner bort, på semester i USA. Hur skulle jag kunna fråga henne?

Så föll poletten ner: jag fotade jackan med mobilen och mailade foton till henne när jag kom hem. Nästa dag hade jag fått svar att den jackan inte var morsans, så jag kunde ringa personalen på avdelningen och be dem fråga vidare.

Jag är så sugen att själv åka på semester några dagar, senare under hösten eller vintern. En långhelg, fredag till måndag, skulle vara lagom. Det tål att funderas på, men jag har några oanvända semesterdagar kvar… 😉

[tags]sömn, teknikens under, semester[/tags]